•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Ενημέρωση για τον ιό COVID-19

Αγαπητοί γονείς,

Όπως έχετε ενημερωθεί τις τελευταίες μέρες ο νέος ιός COVID-19 βρίσκεται στη χώρα μας dopdf 무료 다운로드. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο πανικός γι αυτό θα θέλαμε να σας επιστήσουμε ιδιαίτερα την προσοχή σας στα εξής:

  • Σε καμιά περίπτωση οι μαθητές/τριες να μην έρχονται στο σχολείο, αν έχουν πυρετό η οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα (π.χ real man 다운로드. κούραση, ξηρό βήχα, ρινική συμφόρηση, ρινική καταρροή, πονόλαιμο ή διάρροια) και να εξετάζονται από γιατρό. 
  • Η κατ΄ οίκον παραμονή είναι υποχρεωτική για όσες μέρες διαρκεί ο πυρετός και επιπλέον ένα 24ωρο μετά την υποχώρησή του, χωρίς τη χρήση αντιπυρετικών φαρμάκων. 
  • Παρότρυνση και ενθάρρυνση των μαθητών/τριών για σωστό πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, αποφυγή επαφής χεριών με μάτια, μύτη, στόμα για μείωση του κινδύνου μόλυνσης του ιού, αποφυγή χρήσης κοινών μολυβιών, μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων 클래시로얄 pc버전.
  • Τέλος κάλυψη της μύτης και του στόματος με χαρτομάντιλο σε βήχα ή φτέρνισμα (το χαρτομάντιλο απορρίπτεται στους κάδους απορριμμάτων), υγιεινή διατροφή και ντους κατά την επιστροφή τους στο σπίτι classic asp 파일 다운로드.

           Παρακάτω προτείνονται video και ιστοσελίδες που μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της οικογένειας:

Δείτε το video:  Ο πονηρός ταξιδευτής

Δείτε το video:  Σωστό πλύσιμο χεριών

Ένα παραμύθι για τον COVID-19

Συζητώντας με τα παιδιά για τον COVID-19

Χρήσιμες οδηγίες για γονείς

Με εκτίμηση –  Η Σχολική Νοσηλεύτρια – Κενδριστάκη Σοφία

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.