•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Αλλάξτε Συμπεριφορές! ΑνακυκλωS.O.S…τε

Το σχολείο,  στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», εντάχθηκε στο Δίκτυο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου  υλοποιεί τη δράση με θέμα: «Αλλάξτε Συμπεριφορές Download the tae-tae-body! ΑνακυκλωS.O.S…τε».

Στόχοι της δράσης είναι:

  • Η ευαισθητοποίηση, η ενεργοποίηση και η απόκτηση από τα παιδιά κριτικής σκέψης σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος 닥터후 더빙.
  • Η ενίσχυση των δράσεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα την μείωση των σκουπιδιών, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση στα σχολεία git ssh 다운로드.
  • Η έμμεση επίδραση στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, (οικογένεια, φίλοι, γειτονιά), αφού οι μαθητές/τριες λειτουργούν ως «πυρήνες» ευαισθητοποίησης 삼성 스마트스위치.

Το Δίκτυο θα συντονίσουν: Η εκπαιδευτικός των εικαστικών κ. Περδικάρη Παναγιώτα και οι εκπαιδευτικοί Μανιδάκη Δέσποινα και Κωνσταντοπούλου Φωτεινή (ΠΕ 70) 안상수 체.

Ειδικότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα παιδιά   αξιοποιούν παλιά ανακυκλώσιμα υλικά όπως:  υλικά συσκευασίας, χαρτόκουτα κορδέλες, χάντρες, μαρκαδόρους, χαρτιά, παλιά κουμπιά, μαλλιά για πλέξιμο, ρολά υγείας & κουζίνας, υφάσματα, εφημερίδες, περιοδικά κ.α. για να φτιάχνουν τις δικές τους πρωτότυπες κατασκευές, χρησιμοποιώντας τη δημιουργική τους φαντασία 베가스 무료 다운로드.

Τα παιδιά φέρνουν στο σχολείο όλα αυτά τα υλικά που δεν χρειάζεστε πια, αλλά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν Slam Dunk.

Τα σχόλια είναι κλειστά.