•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Επίδοση Βαθμολογίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με οδηγίες που μας έχουν σταλεί τη Δευτέρα 23-12-2019 στις 13:15 μ.μ Download the same veggie mp3. θα γίνει επίδοση βαθμολογίας για τους μαθητές/τριες των Γ, Δ, Ε και Στ τάξεων. Ο συγκεκριμένος χρόνος της επίδοσης των βαθμών ορίζεται από το νέο προεδρικό διάταγμα που μας έχει κοινοποιηθεί 윈도우7 만능고스트. Επίσης θα γίνει σύντομη ενημέρωση για τους μαθητές/τριες των Α΄& Β΄ τάξεων.

Εκτός από τη συγκεκριμένη ώρα της επίδοσης των βαθμών, από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων θα υπάρχουν διαφορετικές ενημερώσεις για τις ώρες συνάντησης για τους γονείς που επιθυμούν πιο αναλυτική ενημέρωση, στις ώρες των κενών τους, ώστε να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του σχολείου Download golach city.  Κατά την είσοδο σας στο χώρο του σχολείου, παρακαλούμε πολύ προσέρχεστε στις τάξεις των παιδιών σας, όπου θα γίνει και η επίδοση των βαθμών Download High Rapper 3 2.

Τα μαθήματα τη συγκεκριμένη μέρα θα γίνουν κανονικά και το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά Okay Google.

Τα παιδιά που δεν φοιτούν στο ολοήμερο θα αποχωρήσουν στις 1:15, ενώ οι μαθητές/τριες που αποχωρούν ασυνόδευτοι μπορούν να σχολάσουν κανονικά 퍼즐 버블.

Επίσης στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου download sd formatter.

Η Δ/ντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου εύχονται σ’ όλους Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και χαρά Download The Genius!

Τα σχόλια είναι κλειστά.