•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Κινηματογράφος για Παιδιά

Οι νέες τεχνολογίες διευκολύνουν την πρόσβαση και τη χρήση κινηματογραφικών ταινιών ως εκπαιδευτικό εργαλείο με αποτέλεσμα η κινηματογραφική παιδεία σήμερα να είναι ευκολότερη και αναγκαία Download the one-time launcher. Βασικά μαθησιακά αποτελέσματα της κινηματογραφικής παιδείας είναι η ανάπτυξη της κριτικής και ιστορικής-κριτικής σκέψης, η καλλιέργεια της αισθητικής, η επαφή με άγνωστες δημιουργικές πτυχές του κινηματογράφου αλλά και με πλευρές της δημιουργικής γραφής, ο εμπλουτισμός της φαντασίας κ.α Download www.nicovideo.jp.

Ο ποιοτικός κινηματογράφος για παιδιά προσφέρει στα παιδιά μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ιστοριών, οι οποίες δίνουν απαντήσεις στις γεμάτες περιέργεια ερωτήσεις τους για τον κόσμο και το νόημα της ζωής Download the Sims Preplay bug edition.

Η χρήση ποιοτικών ταινιών έχει εκπαιδευτική διάσταση, αφού προσφέρει στα παιδιά μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, οι οποίες δίνουν απαντήσεις στις γεμάτες περιέργεια ερωτήσεις τους για τον κόσμο και το νόημα της ζωής, αλλά και αισθητική διάσταση όπου καλλιεργούνται η αντίληψη και οι αισθήσεις τους και απαιτεί τη συμμετοχή όλων των αισθήσεων του παιδιού Download drozer.

Δείτε προτάσεις ταινιών στους παρακάτω συνδέσμους:

Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου

Φεστιβάλ Θεσ/νίκης – Προτάσεις Tαινιών

Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη – Παιδικές και Νεανικές Ταινίες

KΕΣΑΝ – Προτάσεις ταινιών

Φωτόγραμμα – Καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διαδραστικού Κινηματογράφου

Φωτόδεντρο – Κινηματογράφος

Εκπαιδευτικό υλικό για την κινηματογραφική εκπαίδευση

https://www.ekome.media/education/ekome-launches-bfi-film-study-guides-in-greek/

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.