•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Στην 20η Σύνοδο της Μόνιμης Διάσκεψης των Υπουργών Παιδείας του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στις 15-17 Οκτωβρίου 2000 στην Κρακοβία, υιοθετήθηκε η πρόταση για τη θεσμοθέτηση Ημέρας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος και την πρόληψη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στα σχολεία (άρθρο 9 της Διακήρυξης των Υπουργών Παιδείας) 내일도 칸타빌레 다운로드.
Η Ελληνική Βουλή με το νόμο 3218/2004 (ΦΕΚ Α’ 12) καθιέρωσε την 27η Ιανουαρίου ως ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος Download Monster Family Dubbing.
Στα πλαίσια αυτά η  σχολική μονάδα οργάνωσε δράση ενημέρωσης για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στην οποία μίλησε ο κύριος Αριστομένης Συγγελάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μέλος Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Gorilla 4.0.
Γινόμαστε δυνατοί και αποκτάμε ψυχική ανθεκτικότητα, όταν είμαστε σωστά ενημερωμένοι Solaris iso. Ο πόλεμος είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί και όλοι έχουμε το δικαίωμα να ζούμε σε μία ειρηνική κοινωνία, χωρίς διαχωρισμούς Remote call. Όσο πιο νωρίς και πιο σωστά γίνεται η ενημέρωση, τόσο πιο υπεύθυνους, κοινωνικά πολίτες δημιουργούμε Download Red Hat Linux 6.5. Η παρουσίαση μας έδωσε τα ερεθίσματα για να γνωρίσουμε το παρελθόν και να αποτρέψουμε αυτές τις συνθήκες στο μέλλον!!! 카트 라이더 러쉬 크랙!

Τα σχόλια είναι κλειστά.