•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Δήλωση των self test στη νέα πλατφόρμας  

Αγαπητοί γονείς, 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 ξεκινά η  λειτουργία για τα δημόσια σχολεία της  πλατφόρμας https://edupass.gov.gr/, μέσω της οποίας θα εκδίδεται η Σχολική Κάρτα για COVID-19, ενώ ενσωματώνονται και όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr Late Night Restaurant.

Επομένως, από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, θα μπαίνετε πλέον στη νέα πλατφόρμα για να δηλώνετε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου για τον κορονοϊό (self test, rapid, PCR) και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr, από την οποία νέα πλατφόρμα θα εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19 Download mortal engines.

Αναλυτικά οπτικοποιημένες οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες για την πλατφόρμα edupass.gov.gr (Απαραίτητοι οι κωδικοί taxisnet των γονιών, όπως και το ΑΜΚΑ των μαθητών/τριων). 

Για τα self-test υπενθυμίζεται ότι:

  • το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο,
  • ο διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες Download the people downstairs.
  • Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει: Οι μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από τη Δευτέρα, 1 ως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, μία συσκευασία με πέντε (5) δωρεάν self test  από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 5 έως 22 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών Download Little Nicola.
  • η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες v3 8.0 다운로드.

Με εκτίμηση

 Η Διευθύντρια

Ανδριώτη Αθηνά

Τα σχόλια είναι κλειστά.