•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Παράσταση Μάγου

Σας ενημερώνουμε ότι τα παιδάκια της Α και Β τάξης στις 10-12-2021  θα ζήσουν μία μαγική μέρα k-opt.

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Δράσεων, το σχολείο έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει το μοναδικό Έλληνα μάγο, του οποίου το ταλέντο έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως, έχοντας του αποδοθεί διεθνούς φήμης βραβεία, το μάγο ΖΑΚRIS 인텔 내장 그래픽 드라이버.  

O αγαπημένος  μας μάγος θα δώσει μία θεατρο-μαγική παράσταση καθαρά και μόνο για παιδιά carbon dioxide dna mp3. Ο μάγος θα αποδείξει στα παιδιά ότι η μαγεία βρίσκεται παντού γύρω μας και όπως λέει ο ίδιος «αν έπρεπε  να χρησιμοποιήσω μια λέξη, θα έλεγα πως είναι συναίσθημα Download lync messenger. Ένα ξεχωριστό όμως συναίσθημα, που με τον κατάλληλο performer μπορεί να περικλείει όλα τα υπόλοιπα 한쇼 2018. Η μαγεία είναι φαντασία, γέλιο, αγωνία, φόβος, εντύπωση 설리 리얼. Είναι μια συνεχή μάχη μέσα σου όπου το μυαλό σου λέει όχι, αλλά τα μάτια λένε ναι» tibero jdbc.

Μικροί και μεγάλοι θα αφεθούμε στα μαγικά του χέρια και τον ευχαριστούμε ολόψυχα που θα μας μεταφέρει στη μαγεία, χωρίς κάποιο χρηματικό αντίτιμο, αλλά για χάρη του σχολείου που φιλοξενεί τις μικρούλες κόρες του 파워포인트 테마 무료.

Τα σχόλια είναι κλειστά.