•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Παιδικά Χωριά SOS

Σας ενημερώνουμε ότι με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων οι μαθητές/τριες της Στ τάξεις, θέλησαν να διοργανώσουν μία εθελοντική δράση που να απευθύνεται σε παιδιά 로얄다이스 핵 다운로드.

Τα ίδια διάλεξαν να ζητήσουν από τα Παιδικά Χωριά SOS να φιλοξενήσουν στο χώρο του σχολείου ένα κουτί συλλογής χρημάτων 심즈 4 아이템.

Το σχολείο θεώρησε την πρωτοβουλία των παιδιών να προσφέρουν σε παιδιά, ως εξαιρετική και αποφάσισε να τη στηρίξει, αφού τα τελευταία χρόνια ως σχολική κοινότητα, έχουμε αναπτύξει μία ουσιαστική σχέση συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS, και συγκεκριμένα:

  • Μαθητές/τριες μας παρακολουθούν το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών με σκοπό να καλύψουν τη διαπιστωμένη ανάγκη τους για μαθησιακή υποστήριξη την οποία η οικογένειά τους, για οικονομικούς ή/και εκπαιδευτικούς λόγους αδυνατεί να τους παρέχει 리플레이j 다운로드.
  • Οικογένειες λαμβάνουν συστηματική συμβουλευτική και κοινωνική υποστήριξη Car 3 Dubbing.

Στο σχολείο λοιπόν θα βρίσκεται καθημερινά ένα τέτοιο κουτί συλλογής χρημάτων, όπου τα παιδιά της Στ τάξης προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για τα Παιδικά Χωριά Download Early Man.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξετε τη δράση των παιδιών, αφού και εμείς συνταυτιζόμαστε με την άποψη των Παιδικών Χωριών SOS και πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά δικαιούνται «να μεγαλώνουν σε μια οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια 국어사전 어플 다운로드. Κι όμως, ακόμη και σήμερα υπάρχουν παιδιά στη χώρα μας που δεν μεγαλώνουν όπως αξίζει σε κάθε παιδί Download the latest version of Java. Που οι γονείς τους τα παραμελούν, τα κακοποιούν, τα εκμεταλλεύονται για το δικό τους συμφέρον ή απλά δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους γιατί και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται υποστήριξη» 스냅챗.

         

Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια

Τα σχόλια είναι κλειστά.