•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Kαλή σχολική χρονιά!

Γεια σας και καλή σχολική χρονιά!

Είναι τόσο υπέροχο που ξεκινάμε και θα υποδεχτούμε ξανά τους αγαπημένους μαθητές/τριες μας! crucible movies!

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα προσέλθουν στο Σχολείο με τις τσάντες τους για να πάρουν τα σχολικά βιβλία ως εξής:

* Α,Β, Γ΄ τάξεις: Ώρα προσέλευσης 9:00 – αποχώρησης 9:45

* Δ, Ε, ΣΤ΄ τάξεις: Ώρα προσέλευσης 9:00 – αποχώρησης 10:00

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων, εκτός των παιδιών της Α΄ τάξης, κατά την είσοδό τους στο Σχολείο θα προσέρχονται απευθείας στα τμήματά τους.

Τα παιδιά της Α΄ τάξης θα μπουν στην κεντρική αυλή από τον εξωτερικό χώρο, συνοδευόμενα από τους γονείς τους Download the sandbox. Θα παραμείνουν στην αυλή, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκα και εκεί θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες  για τη λειτουργία του σχολείου.

Στις 9:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός σε κοινόχρηστο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών της Στ’  τάξης Gangs of New York. Από τα εσωτερικά ηχεία του σχολείου θα ακούνε τα παιδιά σ’ όλες τις τάξεις και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών Β και Γ τάξεων θα πραγματοποιηθεί 9:45 από την πλαϊνή είσοδο και των μαθητών Δ, Ε και  Στ στις 10:00 από την κεντρική είσοδο Archie Age.

Η προσέλευση των μαθητών/τριών από την επόμενη μέρα θα γίνεται από τις 08:00-08:15.

Την Τρίτη 15-09-2020 και την Τετάρτη 16-9-2020 μέχρι να καλυφθούν τα κενά του πρωινού προγράμματος οι μαθητές/τριες θα έρχονται στο σχολείο στις 8:15 και θα αποχωρούν στις 11:30 Download drm.

Καθημερινά θα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Δεν πραγματοποιείται συγκέντρωση μαθητών στον προαύλιο χώρο του σχολείου πριν την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος. Έχουν προβλεφθεί διαφορετικά διαλείμματα και συγκεκριμένος χώρος της αυλής για κάθε τάξη, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός Download The Incredibles 1 Dubbing.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στη σχολική μονάδα. Κανείς δεν θα εισέρχεται στο σχολείο χωρίς μάσκα. Από την υποχρεωτική χρήση, εξαιρούνται κατηγορίες μαθητών/τριών, αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα σχετικά ιατρικά δικαιολογητικά 아이작 최신버전. Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του φαγητού και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής/ άθλησης.
  • Οι αίθουσες διδασκαλίας θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από συγκεκριμένο τμήμα μαθητών/τριών Download the subtitles of IfOni. Το μάθημα της Πληροφορικής και των εικαστικών θα γίνεται στα εργαστήρια με καθαρισμό των επιφανειών μετά από κάθε χρήση.
  • Δεν επιτρέπονται παιχνίδια από το σπίτι.
  • Η είσοδος των γονέων – κηδεμόνων, στο εξής, θα γίνεται μόνο για σοβαρούς λόγους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη διεύθυνση του σχολείου και τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ Nginx php file this.
  • Σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος, το παιδί θα οδηγείται στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί, θα ειδοποιείται ο γονέας και θα ακολουθείται το πρωτόκολλο (άμεση ενημέρωση του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

Αναλυτικότερες οδηγίες (πρόγραμμα εβδομάδας, δάσκαλοι τμημάτων, οδηγίες ΕΟΔΥ κλπ) θα σας αποσταλούν ξανά στο email σας 색깔 아이콘.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ SELF TEST.

Παρά τις δυσκολίες, αν λειτουργήσουμε ως ομάδα, θα τα καταφέρουμε!!!!!! Καλή θέληση χρειάζεται.

Εύχομαι σ’ όλους καλή σχολική χρονιά!

Η Δ/ντρια του Σχολείου

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.