•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς

Είναι τόσο υπέροχο που ξεκινάμε και θα υποδεχτούμε ξανά τους αγαπημένους μαθητές/τριες μας!!

Το σχολείο μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στη γνωριμία, στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης και γενικά στη σταθερή και ουσιαστική συνεργασία μαζί σας 바람의 검심 영화 다운로드. Κατά συνέπεια κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα γίνονται ενημερώσεις από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για τους μαθησιακούς στόχους, τον τρόπο υλοποίησής τους στο σπίτι και στο σχολείο.

Η πρωινή προσέλευση ξεκινά από τις 8:00 έως τις 8:15 και η αποχώρηση του πρωινού προγράμματος είναι στις 13:15 픽셀아트.

Όταν οποιαδήποτε παιδί καθυστερεί να προσέλθει ή αποχωρεί για σοβαρούς λόγους από το πρωινό ή το ολοήμερο σχολικό πρόγραμμα δε χρειάζεται προηγούμενη τηλεφωνική ενημέρωση. Απαραίτητο όμως είναι για οποιαδήποτε μορφής πρόωρη αποχώρηση να ενημερώνεται ο/η υπεύθυνος/η εκπαιδευτικός της τάξης του πρωινού τμήματος, ή η Διευθύντρια του σχολείου Download movie makeover.

Για την καλύτερη λειτουργικότητα των μαθητών/τριών στο σχολικό χώρο καλό είναι τα παιδιά:

  • Να φορούν αθλητικά παπούτσια, καθώς και άνετα ρούχα που να τους επιτρέπουν κάθε κίνηση. Αποφεύγουμε τα κοσμήματα, ενώ για τις ζεστές μέρες χρήσιμο είναι ένα καπέλο, καθώς και άφθονο νερό Download the hp officejet pro 8610 driver.
  • Είναι ευκολία για εμάς στα δοχεία αποθήκευσης νερού και φαγητού να αναγράφεται το όνομα του παιδιού, ώστε να ξέρουμε σε ποιον/α ανήκουν. Στο σχολείο υπάρχει ένα κουτί, όπου μέσα βρίσκονται όλα τα αντικείμενα που έχουν χαθεί στην περίπτωση που αναζητηθούν 블레이드 앤 소울 bgm 다운로드.
  • Να μην κρατούν είδη αξίας και αντικείμενα που η χρήση τους μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών/τριών. Επίσης να μην έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή παιχνίδι που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου Download the English word mp3.  

       Αν και δεν έχουν προκύψει προβλήματα κατά την ώρα της αποχώρησης των παιδιών, αφού οι γονείς μέχρι σήμερα έχετε δείξει την απαιτούμενη υπευθυνότητα και δεν υπάρχουν αλλαγές συνοδών από αυτούς που έχετε δηλώσει, σας παρακαλώ πολύ αν κάποιο παιδί κάποια μέρα φύγει μ’ άλλο συνοδό από αυτόν που αναγράφεται στη δήλωση σας, να στέλνετε στην εκπαιδευτικό της τάξης γραπτό σημείωμα ενημέρωσης με το όνομα του προσώπου αλλαγής. Επίσης είναι απαραίτητο σε περίπτωση μόνιμης αλλαγής να προσέλθετε στο σχολείο και να προσθέσετε το νέο πρόσωπο στην αρχική δήλωση σας 서른즈음에.

Στο σχολείο γίνονται ασκήσεις ετοιμότητας για την περίπτωση σεισμού, σύμφωνα με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών που έχει συνταχθεί από το Σύλλογο Διδασκόντων. Σύμφωνα με το σχέδιο, στην περίπτωση σεισμού οι μαθητές/τριες βγαίνουν στην αυλή του σχολείου και επιστρέφουν στις αίθουσες μόνον όταν διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αφού γίνει επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές encase v7 다운로드.

Στην περίπτωση ισχυρού σεισμού, οι μαθητές/τριες δεν επιστρέφουν στις αίθουσες, αλλά παραλαμβάνονται από την αυλή του σχολείου από τους γονείς ή κηδεμόνες τους.  Χώρος καταφυγής σύμφωνα με το σχέδιο έχει οριστεί η αυλή του σχολείου και εναλλακτικός χώρος το Στάδιο Ελευθερίας που βρίσκεται πλησίον του σχολείου. Όπως καταλαβαίνετε σε μια τέτοια περίπτωση η τηλεφωνική επικοινωνία με τις οικογένειες όλων των μαθητών/τριών είναι αδύνατη Download Hwangsung Martial Arts. Σας παρακαλούμε λοιπόν μόνο στην περίπτωση ισχυρού σεισμού, να έλθετε αμέσως στο σχολείο (εσείς ή ενήλικο μέλος της οικογένειάς σας) για να πάρετε τα παιδιά σας.

Στην είσοδο τοποθετήθηκε ηλεκτρικό κουδούνι για να γίνει ευκολότερη η επικοινωνία σας με το σχολείο ibm heapanalyzer 다운로드. Όπως γνωρίζετε η παραλαβή των παιδιών γίνεται κατά την ολοκλήρωση των μαθημάτων από την είσοδο του αύλειου χώρου, εκτός αν ο καιρός είναι ιδιαίτερα βροχερός και χρειαστούν άλλες διευθετήσεις. Η είσοδος των γονέων στο χώρο του σχολείου κατά την ώρα αυτή και ειδικότερα η επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς δυσχεραίνει σημαντικά την επιτήρηση των παιδιών. Μόλις ολοκληρωθεί η αποχώρηση των μαθητών/τριών, η είσοδος στο σχολείο για την επικοινωνία σας με τη διεύθυνση του σχολείου είναι πολύ πιο εύκολη.

Για οποιοδήποτε θέμα υγείας των παιδιών ή άλλο πρόβλημα που τους προκύψει κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος, είναι απαραίτητο να ενημερώνεται από τα παιδιά η εκπαιδευτικός της τάξης για να υπάρξει η σωστή φροντίδα. 

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύ καλή συνεργασία!!!

 

    Η Δ/ντρια του Σχολείου – Αθηνά Ανδριώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2810253392)

Τα σχόλια είναι κλειστά.