•  

  30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

   

Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας

Το σχολείο ανήκει στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών 스타일캐드. Στον προγραμματισμό του σχολείου, έχει σχεδιαστεί η σύνδεση της βιβλιοθήκης με την καθημερινή διδακτική πράξη και την καλλιέργεια δεξιοτήτων αυτόνομης μάθησης. 

Κατά συνέπεια κάθε χρόνο προγραμματίζονται δράσεις και συγκεκριμένα:

 1. Εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης με νεότερες εκδόσεις και να συνταχθεί ο Κανονισμός Λειτουργίας της 동영상 자막.
 2. Μετατροπή του χώρου της βιβλιοθήκης να μετατραπεί σε χώρο παραγωγικής μάθησης 슈퍼걸.
 3. Προώθηση καινοτομιών και καλλιέργεια της σχέσης των παιδιών με το βιβλίο 거짓의 윤무곡 다운로드.
 4. Πιο ενεργητική  εμπλοκή των παιδιών με τη χρήση της βιβλιοθήκης, για να αναπτύξουν θετικές συνήθειες και στάσεις απέναντι στο βιβλίο, αλλά και να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και να την αυθόρμητη έκφραση τους. 
 5. Ο ρόλος της φιλαναγνωσίας στο σχολείο να αποβεί συμβιβαστικός με την έννοια της αλληλεπίδρασης και του διαλόγου rtsp 파일 다운로드.
 6. Μέσα από την ανάγνωση βιβλίων, όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας να αισθανθούν την πολιτισμική ετερότητα, ως κάτι φυσικό που οδηγεί στην ανταλλαγή και την εξέλιξη 하늘이 보내준딸.
 7. Η οργάνωση κάθε χρόνο κατά το μήνα Μάρτιο της Εβδομάδας Ανάγνωσης.  
 8. Να λειτουργήσει το βιβλιόδεντρο cmyk 색상표 다운로드.

«Όταν ο Ντίκενς αναγκαζόταν να δανείζεται χρήματα από τη γιαγιά της συζύγου του για να αγοράζει παπούτσια, όταν ο Stephen King υποχρεωνόταν να αφήσει το σχολείο και να δουλεύει δέκα ώρες την ημέρα κολλώντας ετικέτες σε κουτιά με βαφές παπουτσιών επειδή ο πατέρας του είχε φυλακιστεί για χρέη, όταν ο Όργουελ δεν είχε χρήματα για να συνεχίσει να σπουδάζει, όταν η Rowling, ανύπαντρη μητέρα, αναγκαζόταν να καταφεύγει σε καφενεία για να γράφει επειδή δεν είχε χρήματα για να θερμαίνει το σπίτι της, όταν – συγκλονιστική περίπτωση – ο συνθέτης Olivier Messiaen συνέθετε αριστουργήματα όντας κρατούμενος σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως, καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες και αντίξοες συνθήκες το ανθρώπινο πνεύμα μπορεί να επιβιώνει και να δημιουργεί οάσεις μικρών και μεγάλων, προσωπικών, αλλά και κοινωνικών θαυμάτων»- Ευγένιος Τριβιζάς 리눅스 페도라 다운로드.   

Συντονίστρια της  Δράσης είναι η εκπαιδευτικός κ Download the Seongju video. Καρτσώνη Ειρήνη

Τα σχόλια είναι κλειστά.