•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Πρόσκληση σε εκδήλωση

Η παιδαγωγική ομάδα  «Το Σκασιαρχείο» σε συνεργασία με το «Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων Χανίων»,  οργανώνει και προσκαλεί τους/τις εκπαιδευτικούς να να συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση/συζήτηση με θέμα: «Ένας εσωτερικός κανονισμός στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού συνεργατικού σχολείου της κοινότητας» 나쁜녀석들 악의도시 다운로드.

Τη συζήτηση θα τροφοδοτήσουν εισηγήσεις από τον Χάρη Παπαδόπουλο, δάσκαλο, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου στο 4ο ΠΕΚΕΣ της Αττικής και τον Γιώργο Μόσχο, πρώην βοηθό Συνήγορο του πολίτη («Συνήγορο του παιδιού»), ιδρυτικό μέλος της κίνησης «Πρωτοβουλία για το άρθρο 12» (ΠΡΩΤΑ.12) Download the iPhone vimeo.

Θα συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους η Δέσποινα Καρακατσάνη, πανεπιστημιακός, μέλος του Δ.Σ 몬스터 헌터 월드 다운로드. του Σκασιαρχείου και η Μαρία Παγώνη, πανεπιστημιακός στη Γαλλία που έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την παιδαγωγική Φρενέ alcohol is a problem.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 1 Απριλίου, ώρα 6.00΄ – 8.30΄ μμ 오토바이 게임.

Είναι ανοιχτή σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθήτριες και μαθητές, δηλαδή στα πρόσωπα που εμπλέκονται στη σύνταξη του κανονισμού, όπως και σε κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για το θέμα v50 다운로드.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στους παρακάτω συνδέσμους:

webex: https://bit.ly/3fiCLQ9

youtubehttps://youtu.be/vendVZ6RVlo

Τα σχόλια είναι κλειστά.