•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Εγγραφή μαθητών/τριών στην Πρώτη Τάξη

Εγγραφή μαθητών/τριών στην Πρώτη Τάξη

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών/τριών που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017 και πρόκειται φοιτήσουν στην Πρώτη Τάξη Δημοτικού Σχολείου κατά τη σχολική χρονιά 2023- 2024 αρχίζουν στις 1 Μαρτίου και λήγουν στις 20 Μαρτίου 2023, ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Απαιτούμενα δικαιολογητικά Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση:

Θα την πάρετε από το Σχολείο και θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία Download the yummy guys guys.

Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου Θα την πάρετε από το Νηπιαγωγείο φοίτησης Direct x 9.
Εμβόλια: Επίδειξη του γαλάζιου βιβλιαρίου του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια Download naver web novels.
Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.): Μπορεί να συμπληρωθεί από τους γονείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να προσκομιστεί στο σχολείο το Σεπτέμβριο excel 2010 무료.
Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας: Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας (μισθωτήριο συμβόλαιο, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΗ, κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.) fifa.

Αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι να προσκομιστεί δικαστική απόφαση επιμέλειας ή ιδιωτικό συμφωνητικό Daesung MyMac Ingang.

Οι προερχόμενοι από σχολεία του εξωτερικού, Έλληνες ή αλλοδαποί μαθητές/τριες εγγράφονται στην Α΄ τάξη προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που αναγράφονται παραπάνω, καθώς και πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο wrinkles 다운로드. Όσοι δε δύνανται να προσκομίσουν το πιστοποιητικό γέννησης μπορούν να εγγραφούν με ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό επίσημα μεταφρασμένο 그들이사는세상 다운로드.

Για την εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα και της πρωινής ζώνης είναι απαραίτητη  η συμπλήρωση της Αίτησης – Δήλωσης Γονέα/Κηδεμόνα (θα την πάρετε από το σχολείο) Download youtube videos on your smartphone.

Οι εγγραφές και των δύο σχολείων θα γίνονται στο 30ο Δημοτικό Σχολείο καθημερινά από τις 11:00 έως 12:00 το πρωί 순정펌웨어. Εξαιτίας  της τήρησης των μέτρων δημόσιας υγείας οι εγγραφές θα γίνονται στην είσοδο του 30ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Όσοι γονείς προσέρχονται για εγγραφή παρακαλούμε πολύ να χτυπάτε το κουδούνι του σχολείου.  

Τηλ. Για πληροφορίες για εγγραφές και όρια περιοχής των σχολείων (υπάρχουν αλλαγές): τηλ. 2810253392 (κ. Ανδριώτη)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΘΗΤΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.