•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Δράση Ευαισθητοποίησης

Σας ενημερώνουμε ότι με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων οι μαθητές/τριες της Στ2 τάξεις, θέλησαν να διοργανώσουν μία εθελοντική δράση που να απευθύνεται σε παιδιά 크롬 북마크.

Τα ίδια διάλεξαν να ζητήσουν από τα Παιδικά Χωριά SOS να φιλοξενήσουν στο χώρο του σχολείου ένα κουτί συλλογής χρημάτων, αλλά και να κάνουν διοργανώσουν μια εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυσή τους Download the qpst game.

Το σχολείο θεώρησε την πρωτοβουλία των παιδιών να προσφέρουν σε παιδιά, ως εξαιρετική και αποφάσισε να τη στηρίξει, αφού τα τελευταία χρόνια ως σχολική κοινότητα, έχουμε αναπτύξει μία ουσιαστική σχέση συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS, και συγκεκριμένα:

  • Μαθητές/τριες μας παρακολουθούν τοΚέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών με σκοπό να καλύψουν τη διαπιστωμένη ανάγκη τους για μαθησιακή υποστήριξη την οποία η οικογένειά τους, για οικονομικούς ή/και εκπαιδευτικούς λόγους αδυνατεί να τους παρέχει 라이노 4.0.
  • Οικογένειες λαμβάνουν συστηματική συμβουλευτική και κοινωνική υποστήριξη divshare.

Στο σχολείο λοιπόν θα βρίσκεται καθημερινά ένα τέτοιο κουτί συλλογής χρημάτων, όπου τα παιδιά της Στ2 τάξης προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για τα Παιδικά Χωριά 잊었니.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξετε τη δράση των παιδιών, αφού και εμείς συνταυτιζόμαστε με την άποψη των Παιδικών Χωριών SOS και πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά δικαιούνται «να μεγαλώνουν σε μια οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια Android listview image. Κι όμως, ακόμη και σήμερα υπάρχουν παιδιά στη χώρα μας που δεν μεγαλώνουν όπως αξίζει σε κάθε παιδί atmel studio 6.2 다운로드. Που οι γονείς τους τα παραμελούν, τα κακοποιούν, τα εκμεταλλεύονται για το δικό τους συμφέρον ή απλά δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους γιατί και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται υποστήριξη» Download New SuperMario Bros. 2.

Τα σχόλια είναι κλειστά.