•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Ενημέρωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Ξεκινάμε μία νέα σχολική χρονιά  μέσα σε διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας.  Είναι απαραίτητο όλοι οι εμπλεκόμενοι της εκπαιδευτικής κοινότητας –μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί, γονείς να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (μάσκες, αποστάσεις, απολύμανση των χεριών), ώστε να  διασφαλιστεί η υγεία όλων μας. Είναι υποχρέωση μας να φροντίσουμε τα παιδιά να μείνουν ανεμπόδιστα στο φυσικό γι’ αυτά σχολικό περιβάλλον 페이스 북 메신저 pc.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Σχολείο με τσάντες για να πάρουν τα σχολικά βιβλία ως εξής:

* Β, Γ΄ τάξεις: Ώρα προσέλευσης 8:15 από την πλαϊνή είσοδο του Σχολείου.

* Δ, Ε, ΣΤ΄ τάξεις: Ώρα προσέλευσης 8:15 από την κεντρική είσοδο του Σχολείου.

* Α Τάξη: Ώρα προσέλευσης 8:15 μαζί με ένα συνοδό από την κεντρική είσοδο του Σχολείου app free app.

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων εκτός της Α΄ τάξης κατά την είσοδό τους στο Σχολείο θα προσέρχονται απευθείας στα τμήματά τους.

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης θα μπουν συνοδευόμενοι στην κεντρική αυλή από τον εξωτερικό χώρο. Θα παραμείνουν στην αυλή σε προκαθορισμένες θέσεις, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκα photoshop 7.0 다운로드. Εκεί θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το χωρισμό των τμημάτων και τα παιδιά θα κατευθυνθούν στα τμήματα τους. Στη συνέχεια οι γονείς θα αποχωρήσουν. Οι μαθητές/ες θα γνωριστούν με τις δασκάλες τους, θα πάρουν τα βιβλία τους και θα αρχίσει η αποχώρηση τους στις 11:20. Οι γονείς θα περιμένουν τα παιδιά τους στην πλαϊνή έξοδο του σχολείου (μικρή καγκελόπορτα) Download sourcetree.

Η προσπάθεια όλων μας θα είναι τα παιδιά να ενταχθούν ομαλά στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός σε κοινόχρηστο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών της Στ’  τάξης. Από τα εσωτερικά ηχεία του σχολείου θα ακούνε τα παιδιά σ’ όλες τις τάξεις και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας Msi AppPlayer.

Παρακαλούμε στην κεντρική είσοδο του Σχολείου να παραμείνουν μόνο οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ Τάξης για τους οποίους/ες ίσως προκύψει ανάγκη,  ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού.

Στα παιδιά θα μοιραστούν τα παγουρίνο και οι μάσκες που μας έχουν προμηθεύσει.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών Β, Γ, Δ, Ε, Στ τάξεων θα πραγματοποιηθεί 11:30 από τις ίδιες εισόδους 귀여운배경화면 다운로드.

Η ώρα προσέλευσης μαθητών/τριών από την επόμενη μέρα θα γίνεται από τις 08:00-08:15. Την Τρίτη 15-09-2020 και την Τετάρτη 16-9-2020 μέχρι να καλυφθούν τα κενά του πρωινού προγράμματος οι μαθητές/τριες θα έρχονται στο σχολείο στις 8:15 και θα αποχωρούν στις 11:30.

Καθημερινά θα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Δεν πραγματοποιείται συγκέντρωση μαθητών στον προαύλιο χώρο του σχολείου πριν την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος vod 레코더 다운로드. Έχουν προβλεφθεί διαφορετικά διαλείμματα και συγκεκριμένος χώρος της αυλής για κάθε τάξη, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στη σχολική μονάδα. Κανείς δεν θα εισέρχεται στο σχολείο χωρίς μάσκα. Από την υποχρεωτική χρήση, εξαιρούνται κατηγορίες μαθητών/τριών, αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα σχετικά ιατρικά δικαιολογητικά 선물 mr. Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του φαγητού και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής/ άθλησης.
  • Οι αίθουσες διδασκαλίας θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από συγκεκριμένο τμήμα μαθητών/τριών. Το μάθημα της Πληροφορικής και των εικαστικών θα γίνεται στα εργαστήρια με καθαρισμό των επιφανειών μετά από κάθε χρήση 중국 직접.
  • Δεν επιτρέπονται παιχνίδια από το σπίτι.
  • Η είσοδος των γονέων – κηδεμόνων, στο εξής, θα γίνεται μόνο για σοβαρούς λόγους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη διεύθυνση του σχολείου και τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Στην περίπτωση ύποπτου κρούσματος, το παιδί θα οδηγείται στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί, θα ειδοποιείται ο γονέας και θα ακολουθείται το πρωτόκολλο (άμεση ενημέρωση του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης 앱스토어 대용량.

Αναλυτικότερες οδηγίες (πρόγραμμα εβδομάδας, δάσκαλοι τμημάτων, οδηγίες ΕΟΔΥ κλπ) θα σας αποσταλούν ξανά στο email σας.

Παρά τις δυσκολίες, αν λειτουργήσουμε ως ομάδα, θα τα καταφέρουμε!!!!!! Καλή θέληση χρειάζεται.

Εύχομαι σ’ όλους καλή σχολική χρονιά!

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Τα σχόλια είναι κλειστά.