•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Ιατρικά Δικαιολογητικά

Ιατρικά Δικαιολογητικά Δημοτικών Σχολείων

Οι γονείς του μαθητή/τριας οφείλουν να προσκομίζουν στη σχολική μονάδα, κατά την εγγραφή τους, το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο έχει προληπτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην προστασία και στην προάσπιση της υγείας και της ζωής του παιδιού visio 2016 평가판 다운로드.

Αποτελεί μέσο επικοινωνίας του ιατρού με τη σχολική μονάδα και περιέχει τα πορίσματα της ιατρικής εξέτασης του μαθητή/τριας που αφορούν το σχολείο, έχει χαρακτήρα ιατρικού πιστοποιητικού, είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, στις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες και γενικότερα στις σχολικές δραστηριότητες Download The National Anthem mp3.

Επίσης, πληροφορεί το διδακτικό προσωπικό της σχολικής μονάδας για θέματα που συνδέονται με την κατάσταση υγείας και τη συμμετοχή τους στη μαθησιακή διαδικασία asp.net.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) (αρ Download the gson library. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιος του ΥΠΠΕΘ) έχει ισχύ τριών ετών και κατατίθεται στην Α΄ και Δ΄ τάξη Δημοτικού Download youtube usb.

Η προσκόμιση της Ιατρικής Βεβαίωσης είναι επιθυμητή για όσους/ες μαθητές/τριες συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα ή σε αγώνες και έχει ισχύ μόνο για το σχολικό έτος για το οποίο κατατίθεται 캡쳐원 프로 11.

Απαιτούμενα ιατρικά δικαιολογητικά ανά τάξη:

Πρώτη και Τετάρτη Δημοτικού: Το Α.Δ.Υ.Μ centos 7.5 다운로드. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία) 루저스 다운로드. Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ 웹페이지 전체. είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι.

Η Έκθεση για τον  Προαγωνιστικό  Καρδιολογικό  Έλεγχο που κατατίθεται για τους   μαθητές της  Ε΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων υπογράφεται αποκλειστικά από καρδιολόγο Coreldraw x7.

 Το Α.Δ.Υ.Μ. κατατίθεται στην οικεία σχολική μονάδα το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η συμπλήρωση του είναι υποχρεωτική. Αν τα απαιτούμενα ιατρικά δικαιολογητικά δεν κατατεθούν έως την έναρξη του σχολικού έτους, ο μαθητής / η μαθήτρια δεν θα μπορεί να έχει ενεργό συμμετοχή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Τα έντυπα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τη σχολική μονάδα ή να τα εκτυπώσετε από τους σχετικούς συνδέσμους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *