•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Η Τσάντα στο Σχολείο

Αγαπητοί γονείς

Παρακολουθώντας τις καθημερινές ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας και με γνώμονα πάντα τη δημιουργία ενός όσο το δυνατόν θελκτικότερου σχολείου για τους μαθητές/τριες, προτείνουμε την εφαρμογή μιας πιλοτικής δράσης με τίτλο: «Η τσάντα  στο σχολείο» Callus Player video. Σκοπός του προγράμματος είναι όλες οι μαθητικές τσάντες να παραμείνουν στο σχολείο για ένα ή δύο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα και οι μαθητές/τριες να νιώσουν ελεύθεροι και δημιουργικοί χωρίς κατ’ οίκον εργασίες και χωρίς άγχος 윈도우 8 iso 파일. Γνωρίζουμε ότι η μελέτη στο σπίτι είναι μια καθημερινή πρόκληση για τα παιδιά, η οποία όμως περιορίζει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο τους και την ενασχόλησή τους με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ταλέντα τους dmotion 동영상 다운로드. Ταυτόχρονα κι εσείς οι γονείς δέχεστε πίεση, αφού σημαντικό μέρος του οικογενειακού σας χρόνου αφιερώνεται στη μελέτη των παιδιών σας Download mysql world database.

Στη γεμάτη άγχος και υποχρεώσεις εποχή μας, ο χρόνος είναι μάλλον ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε power bi 다운로드. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να τους αφιερώνουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται 윈도우10 부트캠프 드라이버. Κάθε παιδί έχει την ανάγκη για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού, ξεκούρασης, μα… πάνω απ’ όλα για λίγο χρόνο αλληλεπίδρασης με τους γονείς του Got me downloaded. Ευκαιρία λοιπόν, για βόλτες, κουβέντα, περιπάτους στη φύση, ενασχόληση με αντικείμενα που φέρνουν ηρεμία και χαμόγελα…!! Download the qt sdk!

Τα Σαββατοκύριακα που επιλέχθηκαν εξυπηρετούν και άλλες αργίες του έτους και είναι: 27-28 Ιανουαρίου, 17-18 Φεβρουαρίου, 24-25 Μαρτίου, 28-29 Απριλίου, 26-27 Μαΐου, 2-3 Ιουνίου, 9-10 Ιουνίου

Μετά την αξιολόγηση της εμπειρίας και εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα μπορεί να υπάρξει σταδιακή επέκταση του προγράμματος Download fckeditor.

          Η Δ/ντρια του Σχολείου

           Αθηνά Ανδριώτη

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.