•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Γενική Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς

Σύμφωνα με οδηγίες που μας στάλθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας στο σχολείο θα εφαρμοστεί η πιλοτική  δράση με τίτλο: «Η τσάντα στο σχολείο». Σκοπός του προγράμματος είναι όλες οι μαθητικές τσάντες να παραμείνουν στο σχολείο και οι μαθητές/τριες να νιώσουν ελεύθεροι και δημιουργικοί χωρίς κατ’ οίκον εργασίες και χωρίς άγχος 삼성 복원 솔루션7. Η παραμονή της τσάντας στο σχολείο δεν έχει συμβολικό, αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού κατά αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται τα παιδιά να μην ασχολούνται με τη σχολική μελέτη τα συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα.

Στοχεύει στην ενίσχυση του ποιοτικού χρόνου των παιδιών με τις οικογένειές τους διευρύνοντας παράλληλα τις δυνατότητες ενασχόλησής τους με δραστηριότητες που άπτονται των προσωπικών τους ενδιαφερόντων, συμβάλλοντας έτσι όχι μόνον στη γνωστική, αλλά και στη συναισθηματική και κοινωνική τους ανάπτυξη Download Season 1 of the Bear Bears above. H τσάντα θα  παραμένει στο σχολείο την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων έως τη Δευτέρα. Με ανάλογες τροποποιήσεις του σχολικού προγράμματος τα Σαββατοκύριακα που επιλέχθηκαν εξυπηρετούν και άλλες αργίες του έτους για να μένει η σχολική τσάντα στο σχολείο είναι: 27-28 Ιανουαρίου, 17-18 Φεβρουαρίου, 24-25 Μαρτίου, 28-29 Απριλίου, 26-27 Μαΐου, 2-3 Ιουνίου, 9-10 Ιουνίου Download The Water Kyung mp3. Μετά την αξιολόγηση της εμπειρίας και εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα μπορεί να υπάρξει σταδιακή επέκταση του προγράμματος.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την καλύτερη λειτουργικότητα των μαθητών/τριών στο σχολικό χώρο καλό είναι να φορούν αθλητικά παπούτσια, καθώς και άνετα ρούχα που να επιτρέπουν κάθε κίνηση Download Samsung Laptop WiFi Driver. Αποφεύγουμε τα κοσμήματα, ενώ για τις ζεστές μέρες χρήσιμο είναι ένα καπέλο, καθώς και άφθονο νερό. Είναι ευκολία για εμάς στα δοχεία αποθήκευσης νερού και φαγητού να αναγράφεται το όνομα του παιδιού, ώστε να ξέρουμε σε ποιον/α ανήκουν Amorpati Sheet Music. Στο σχολείο υπάρχει ένα κουτί, όπου μέσα βρίσκονται όλα τα αντικείμενα που έχουν χαθεί στην περίπτωση που αναζητηθούν.

Στο σχολείο έχουν απαγορευτεί οι τάπες γιατί παρατηρήθηκαν φαινόμενα μη σωστής χρήσης τους Download the Naver News video. Για την απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων λειτουργεί ανοικτή βιβλιοθήκη με βιβλία και εκπαιδευτικού τύπου παιχνίδια, αλλά τα παιδιά παίζουν και με αντικείμενα που τους αρέσουν και τα φέρνουν από τα σπίτια τους. Σας παρακαλούμε πολύ να ελέγχετε τις τσάντες τους, ώστε τα αντικείμενα που φέρνουν στο σχολείο να είναι ασφαλή 다음 지도 오프라인.

Η πρωινή προσέλευση ξεκινά από τις 8:00 έως τις 8:15 ώρα που χτυπάει ο πρωινό κουδούνι και η αποχώρηση του πρωινού προγράμματος είναι στις 13:15. Φέτος το τμήμα πρωινής υποδοχής, λόγω της μη ύπαρξης του απαιτούμενου αριθμού δηλώσεων φοίτησης δε λειτουργεί 마인크래프트 0 12 0 apk 다운로드. Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Ολοήμερου στις 13:20 ξεκινά η μετάβαση μαθητών/τριών Ολοήμερου για τη σίτιση που διαρκεί έως 14:00. Από 14:00 έως 14:15 υπάρχει διάλειμμα και η μελέτη ξεκινά στα τμήματα που δεν έχουν άλλες ειδικότητες (αγγλικών ή θεατρικής αγωγής) από τις 14:15 έως τις 15:00.  

Όταν οποιαδήποτε παιδί καθυστερεί να προσέλθει ή αποχωρεί για σοβαρούς λόγους από το πρωινό ή το ολοήμερο σχολικό πρόγραμμα δε χρειάζεται προηγούμενη τηλεφωνική ενημέρωση Respond 1994 16 EpisodeS. Απαραίτητο όμως είναι για οποιαδήποτε μορφής αποχώρηση να ενημερώνεται ο/η υπεύθυνος/η εκπαιδευτικός της τάξης του πρωινού τμήματος, της τάξης του ολοήμερου ή η Διευθύντρια του σχολείου. Για την ασφάλεια των παιδιών τα παιδιά που φοιτούν στο ολοήμερο στην περίπτωση πρόωρης αποχώρησης, οι συνοδοί είναι καλύτερο να μπαίνουν μέσα στο σχολείο και να τα παραλαμβάνουν από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος του ολοήμερου και όχι από την πόρτα, ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος 나의 아저씨 13회 다운로드.

Αν και δεν έχουν προκύψει προβλήματα κατά την ώρα της αποχώρησης των παιδιών, αφού οι γονείς μέχρι σήμερα έχετε δείξει την απαιτούμενη υπευθυνότητα και δεν υπάρχουν αλλαγές συνοδών από αυτούς που έχετε δηλώσει, σας παρακαλώ πολύ αν κάποιο παιδί κάποια μέρα φύγει μ’  άλλο συνοδό από αυτόν που αναγράφεται στη δήλωση σας να μας στέλνετε ένα απλό γραπτό σημείωμα ενημέρωσης με το όνομα του προσώπου αλλαγής ή να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δ/νση. Επίσης είναι απαραίτητο σε περίπτωση μόνιμης αλλαγής να προσέλθετε στο σχολείο και να προσθέσετε το νέο πρόσωπο στην αρχική δήλωση σας.

Στην είσοδο τοποθετήθηκε ηλεκτρικό κουδούνι για να γίνει ευκολότερη η επικοινωνία σας με το σχολείο. Όπως γνωρίζετε η παραλαβή των παιδιών γίνεται κατά την ολοκλήρωση των μαθημάτων από την είσοδο του αύλειου χώρου, εκτός αν ο καιρός είναι ιδιαίτερα βροχερός και χρειαστούν άλλες διευθετήσεις. Η είσοδος των γονέων στο χώρο του σχολείου κατά την ώρα αυτή και ειδικότερα η επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς δυσχεραίνει σημαντικά την επιτήρηση των παιδιών. Μόλις ολοκληρωθεί η αποχώρηση η είσοδος στο σχολείο για την επικοινωνία σας με τη διεύθυνση του σχολείου είναι πολύ πιο εύκολη.

Για οποιοδήποτε θέμα υγείας των παιδιών σημαντικό είναι να ενημερώνεται η εκπαιδευτικός της τάξης, αλλά και τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν ότι καλό είναι να μιλούν με τους εκπαιδευτικούς για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει.

Η ιστοσελίδα του σχολείου έχει αναβαθμιστεί και μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που διοργανώνονται.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύ καλή συνεργασία!!!

 Η Δ/ντρια του Σχολείου – Αθηνά Ανδριώτη

Τα σχόλια είναι κλειστά.