•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Eνημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σε ζητήματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 19-12-2018 στις 6:00 μ.μ Outlook 2013. θα γίνει απογευματινή συνάντηση στο χώρο του σχολείου με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σε ζητήματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου η οποία πραγματοποιείται από το  ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ CassOnline.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των γονέων για τους κινδύνους που προκαλεί η μη σωστή χρήση του διαδικτύου, καθώς και η πρόληψη του φαινομένου της εξάρτησης από το διαδίκτυο 냠냠냠 다운로드.

Με την ευκαιρία αυτής της δράσης σας επισημαίνουμε ότι η χρήση του διαδικτύου στους ανήλικους χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ τα παιδιά των οποίων οι γονείς αφιερώνουν  χρόνο να τους μιλήσουν για τους πιθανούς διαδικτυακούς κινδύνους είναι λιγότερο πιθανό να χειραγωγηθούν τόσο online όσο και στην πραγματική ζωή τους 드라마 무료.  Μόνο η σωστή ενημέρωση και η άσκηση ελέγχου στη χρήση του διαδικτύου μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά 웹이미지.

Ενδεικτικά χρήσιμες σελίδες ενημέρωσης είναι:  http://internet-safety.sch.gr/ και https://saferinternet4kids.gr

Η Δ/ντρια του Σχολείου – Αθηνά Ανδριώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *