•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Ενημέρωση Συλλόγου Γονέων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ    30ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

                Στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας για τη σχολική χρονιά που διανύουμε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εγκρίθηκαν διοργάνωση και στήριξη των παρακάτω δράσεων:

  1. Η αγορά εξοπλισμού προβολής – προτζέκτορες για την τάξη διδασκαλία Ηλεκ/κών Υπολογιστών και την τάξη των εικαστικών του σχολείου μας που δεν διαθέτουν 윈도우 오피스 2010.
  2. Η αγορά εξοπλισμού αποθήκευσης των υλικών των παιδιών μας στην αίθουσα εικαστικών καθώς και σε κοινόχρηστο χώρο του σχολείου μας 제페토 앱.
  3. Η υποστήριξη της δράσης αλληλεγγύης που αποφασίστηκε από το Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, με τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης (π.χ amazing school bus. χαρτικά, υλικά καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής και ενήλικες και παιδιά). Σας καλούμε όλους να ενισχύσουμε την προσπάθεια αλληλεγγύης στέλνοντας τα ανωτέρω είδη στο σχολείο, με τη συμμετοχή και των παιδιών μας δείχνοντας έμπρακτα τη σημασία της προσφοράς και της στήριξης στο συνάνθρωπο 감바의 대모험 다운로드. Η συλλογή των οποίων θα γίνει με ευθύνη της διεύθυνσης του σχολείου.
  4. Η συμμετοχή στο καρναβάλι του Δήμου Ηρακλείου και η δημιουργία ομάδας για την προετοιμασία των αποκριάτικων στολών Download the Ubuntu version. Για την κατασκευή στολών θα λειτουργήσει εργαστήριο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων κάθε Σάββατο το πρωί (11:00-13:00) China Battleground. Για πληροφορίες τηλ. 6940798612 (κ. Προκοπίου – Χρονάκη Χριστίνα).
  5. Η πραγματοποίηση αποκριάτικου χορού στο χώρου του σχολείου και η διοργάνωση λαχειοφόρου αγορά για την κάλυψη αναγκών προμήθειας εξοπλισμού του σχολείου μας Let's have a meal2.

Για να μπορέσει ο Σύλλογος να ανταποκριθεί στις ανωτέρω ανάγκες του σχολείου μας σας παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή με την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής σας μέσω της/του δασκάλας/δάσκαλου της τάξης σας η οποία είναι 10 ευρώ για το 1ο παιδί και 5 ευρώ για το 2ο IPhone Open Load.

Σας παρακαλούμε εάν μπορείτε να ενισχύσετε με οποιοδήποτε τρόπο τη διαδικασία συλλογής δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του χορού, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου του Σχολείου μας,  σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ Download Epirus.  Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για την προσφορά της επιχείρησης σας.

                Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων γονείς και δασκάλους για τη συνεργασία και πιστεύουμε ότι μόνο με τη συμβολή όλων μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα synology cloud station drive 다운로드.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

                      Η Πρόεδρος                                                    Η Γραμματέας

         Δέσποινα Συγγελάκη- Παναγιωτάκη            Μαρία Μανιαδή – Ζαμπετάκη         

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *