•  

    30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

     

Σχολική Εφημερίδα

Οι μαθητές/τριες  της ΣΤ  τάξης του σχολικού έτους 2017-2018 είχαν την ιδέα να φτιάξουν  σχολική εφημερίδα με τίτλο “Τα δημοσιογραφάκια της Έκτης” Julie Jung Ingang. Την προσπάθεια αυτή έκαναν μόνοι τους, αξιοποιώντας όλη τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα τους 짜장소녀 뿌까.

Η σχολική εφημερίδα αποτελεί ένα καλό παράδειγμα Σχεδίου Εργασίας δηλαδή μιας σχολικής δράσης που ακολουθεί τις αρχές της παιδαγωγικής του πρότζεκτ 안드로이드 지메일. Η έκδοση του σχολικού εντύπου δεν είναι μια απλή διαδικασία αλλά πρόκειται για μια διαδικασία με μέθοδο, στάδια και τεχνικές 카오스 블레이드.

Με την έκδοση της σχολικής εφημερίδας ικανοποιήθηκε η ανάγκη να βρει το σχολείο και ο εκπαιδευτικός τρόπους, οι μαθητές/τριες να κατακτούν νέες γνώσεις, να σκέφτονται κριτικά, να μαθαίνουν να συνεργάζονται, να νιώθουν δημιουργικοί και τέλος να «μαθαίνουν» πέρα από το αναλυτικό και το στερεότυπο τρόπο διδασκαλίας. 

Σας προτείνουμε να την αγοράσετε στην έντυπη μορφή της ενισχύοντας έτσι το ταμείο των μαθητών/τριών του σχολείου, αφού τα χρήματα θα καλύψουν τα έξοδα της σχολικής τους εκδρομής jw플레이어 다운로드. Την εφημερίδα μπορείτε να την προμηθευθείτε από τους μαθητές/τριες της Στ τάξης. 

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς και  που συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια Calvin Tin.

Δείτε εδώ την εφημερίδα στην ηλεκτρονική της μορφή:  Τα Δημοσιογραφάκια της Έκτης – Α΄τεύχος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *